Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Shiloh


Το αγγελούδι που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι η Shiloh Nouvelle Jolie Pitt, η πρώτη βιολογική κόρη και τρίτο γενικότερα παιδί, του ζεύγους Bragelina. Είναι απίστευτο πώς το μωρό συνδιάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των γονιών του. Είναι σαν να το είχαν παραγγείλει! Έχει τις ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιού - ματιών του μπαμπά της, και τα χείλη της μαμάς της.
Το πρώτο όνομά της, Shiloh, άλλοι το αποδίδουν ως "δώρο από το Θεό" κι άλλοι ως "Το παιδί της Ειρήνης" (υπάρχει αναφορά και στη βίβλο) και το μεσαίο της όνομα, Nouvel, στα γαλλικά σημαίνει "καινούριο".
Λένε ότι όταν το ζευγάρι είναι πολύ πολύ ερωτευμένο, το παιδί τους βγαίνει πανέμορφο (τότε σίγουρα οι γονείς του είναι τρελά ερωτευμένοι).

(Σκέφτομαι να κάνω πού και πού αφιερώματα για διάφορες προσωπικότητες...)

6 σχόλια:

Estella είπε...

Κουκλί είναι μωρέ! Να κάνεις γλυκιά μου θα σε παρακολουθούμε. Χιχι. Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

k gw mikrh etsi hmoun...twra asxhmhna
:P

Ουφ! είπε...

"Είναι σαν να το είχαν παραγγείλει!"
...μάλλον το είχαν παραγγείλει ;-)

Loud Melody είπε...

@Estella είναι το άτιμο!

@marb το ξέρω ότι το λες για να αποσπάσεις κομπλιμέντο αλλά είσαι fabulous και το ξέρεις!

@Ουφ! έχω ακούσει ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει η δυνατότητα να διαλέγεις τι χαρακτηριστικά θα έχει το παιδί σου αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι γίνεται από τώρα.

Unknown είπε...

Μμμ όχι δεν γίνεται από τώρα αλλά κάτι τέτοιο πραγματεύεται το Gattaca (ταινία).Το κοριτσάκι είναι κουκλί πράγματι. :) :)

Loud Melody είπε...

Χα! Την έχω δει την ταινία. :P Όποτε έλεγα τον τίτλο της ταινίας στη μητέρα μου την έπιαναν τα γέλια, της φαίνεται πολύ αστεία η λέξη Gattaca :P