Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

They drive me crazy!!!


Ο χειρότερος οδηγός του κόσμου είναι οπωσδήποτε ο Έλληνας. Έχω ακούσει ότι και οι Ιταλοί είναι μια από τα ίδια αλλά εμείς είμαστε οι χειρότεροι.
Ο καθένας έχει την αυταπάτη ότι ο δρόμος είναι ιδιοκτησία του. Αλλάζει λωρίδα χωρίς φλας έτσι επειδή του τη βάρεσε. Τρέχει σα μαλάκας με 200 σε περιοχές με όριο ταχύτητας 80. Σταματάει και την κυκλοφορία σε 2 λωρίδες στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου να καυγαδίσει με τον δίπλα άμα λάχει, έτσι γιατί δεν ξύπνησε καλά το πρωί.
Ο Έλληνας είναι πολύ αλαζόνας και αχάριστος. Οκ, εκνευρίζεσαι με τον άνθρωπο που θέλει να σου πλύνει με το έτσι θέλω τα παράθυρα κι εγώ εκνευρίζομαι, αλλά μάζεψε λίγο το στόμα σου κι άσε τα ρατσιστικά σου σχόλια για κάποιον μπρατσαρά, όχι για τον κακομοιρούλη στο φανάρι, αλλά εκεί φαίνεται η μαγκιά του Έλληνα, να το παίξει μάγκας στον σκελετωμένο αλλωδαπό.
Έχουμε ένα σπουδαίο πολιτισμό που τον θυμόμαστε μόνο όποτε αρνούνται να μας δώσουν τους Ολυμπιακούς αγώνες ή στη Eurovision, τότε ξαφνικά μας πιάνει η κάψα για τον πολιτισμό κι όταν θέλουμε να γκρινιάξουμε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Αλλά όχι, εμείς προσέχουμε τη χώρα μας, δε φταίμε ποτέ για τα χάλια μας, για τα λάθη μας (για την εξουσία του χοντρού που τα έκανε σκατά όλα, όχι ότι ο άλλος θα κάνει θαύματα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι γλοιώδης). Εμείς πάμε με τα ίδια μας τα χέρια και καταστρέφουμε ένα από τα λίγα δάση της Αττικής και φτιάχνουμε ένα νταμάρι αλλά μπορεί να είμαστε αντιπεριβαλλοντιστές το κάνουμε όμως με ρομαντικό τρόπο γι αυτό το νταμάρι το κάναμε σε σχήμα καρδούλας.



Επίσης ξέρουμε ΟΛΟΙ μας την τέλεια ιστορία της χώρας μας, έτσι; Μη το ξεχάσουμε... ανάλογα πώς μας έμαθαν κάποια κλειστά αμόρφωτα ή μισομορφωμένα μυαλά κι εμείς δε γίναμε καλύτεροι, μαθαίνουμε να υποστηρίζουμε με φανατισμό...αριστερά, δεξιά....κόκκινο, πράσινο....μπλε, πράσινο, κόκκινο... σιχαίνομαι το φανατισμό. Δείχνει ότι αυτός που ασπάζεται φανατικά και με παρωπίδες μία γνώμη έχει έλλειψη παιδείας και πολιτισμού. Όχι ότι εγώ που κάθομαι και τα γράφω είμαι τέρας μορφώσεως αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα καλά πάθανε οι κομμουνιστές ή οι χουντικοί (λόγου χάρη). Δε θα έλεγα ποτέ μπράβο που σπάσανε στο ξύλο το κακόμοιρο το παλικάρι στο γήπεδο. Είναι ηλίθιο να χαιρόμαστε αν πάθει κάτι αρνητικό κάποιος που πιστεύει κάτι διαφορετικό από εμάς. Ηλίθιο και άθλιο ΚΑΙ μη ανθρωπιστικό.

Να μάθουμε να είμαστε λίγο πιο άνθρωποι, μετά λίγο πιο κύριοι και μετά Ελληναράδες!

4 σχόλια:

Chris είπε...

Όταν πας στην Αίγυπτο, θυμήσου με... θα εύχεσαι να πεθάνεις :Ρ

Unknown είπε...

Όταν καταφέρουμε να το μάθουμε αυτό μάλλον δεν θα είμαστε πλέον άνθρωποι...Και ότι αυτό συνεπάγεται.

MaHaHoU είπε...

Χμ...ξεχασες το αυθεντικο ελληνικο αιμα που τρεχει στις ανυπερβλητες ελληινκες φλεβες και μας κανει γαματους θεους ελληναραδες!
10 points !

Loud Melody είπε...

Mrs.Srulf θα το προσέξω...

DmJapan υπεράνθρωποι θα λεγόμαστε;

MaHaHoU σφάλμα μου μεγάλο. Έχεις δίκιο ήταν κάτι πολύ σημαντικό για να μην το αναφέρω! χιχι