Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Άγγιξα τη Λαίδη!!!


Για όσους δεν το έπιασαν από την αρχή θα καταλήξω εκεί που πρέπει. Γι αυτούς που το κατάλαβαν με τη μία, ΝΑΙ, ΑΓΓΙΞΑ ΤΗ ΛΑΙΔΗ!!!

Είπαμε χτες να διασκεδάσουμε και το καταφέραμε στο μέγιστο! Κανονίσαμε με τον καλό μου, τη γαμάτη φίλη και κουμπάρα, τον κουμπάρο και ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι να πάμε όξω να τα σπάσουμε. Η κοπέλα από το φιλικό ζευγάρι (την οποία γνώρισα χτες και αποδείχτηκε ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα άτομα - την κατασυμπάθησα, κρίμα που μένει μακριά), ήθελε που λέτε να πάμε μπουζούκι. Σαββατόβραδο, χωρίς κράτηση βεβαίως βεβαίως κομματάκι δύσκολο αλλά είχαμε τα μέσα και βρήκαμε τραπέζι στο φίσκα μαγαζί.

Και ξαφνικά, εκεί που η τραγουδίστρια έλεγε το άσμα της κάνει μια παύση και λέει "Καλησπέρα Άντζελα!" ΝΑΙ! Είχε έρθει η Άντζελα Δημητρίου στο μαγαζί! Ένιωσα τόση χαρά! Θα πρέπει να ημουν πολύ τυχερή! Πάμε που λέτε με την γαμάτη κοπελιά (έτσι θα τη λέω την κοπέλα από το φιλικό ζευγάρι για συντομία) να χορέψουμε πίστα. Από κει που κατεβαίναμε ήταν το τραπέζι της Λαίδης. Μου λέει η γαμάτη κοπελιά "Δεν αντέχω, θα πάω να της μιλήσω". Η αλήθεια είναι ότι δίστασα γιατί της έχουν βγάλει τη φήμη της ακατάδεχτης αλλά δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία.
Την σκουντάει ελαφρώς που λέτε η κοπελιά και της λέει "κυρία Άντζελα μπλα μπλα (η αλήθεια είναι από τη δυνατή μουσική δεν άκουγα τι της έλεγε :P )..." Χαμογέλασε η Άντζελα, πήρα θάρρος κι εγώ και της λέω "Κυρία Άντζελα είστε καταπληκτική, σας αγαπάμε πολύ" και της στέλνω ένα φιλί στον αέρα. ΤΟΤΕ...έγινε το θαύμα! Η Λαίδη άπλωσε το χέρι της και έπιασε το δικό μου και με το ύφος που αρμόζει σε μια Λαίδη μου είπε με την γνωστή μεγαλειώδη φωνή της "Σε ευχαριστώ γλυκιά μου" και μου ανταπέδωσε το φιλί που της έστειλα. Νιώθω μεγάλη χαρά και περιφάνεια κι ήθελα οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας. Επίσης την ακούσαμε live να άδει "Και θέλω να 'ρθω να σε αρπάξω από την άλλη" και φυσικά "Φωτιά στα Σαββατόβραδα"!
Για να συμπληρωθεί η χαρά μου στο κέντρο εχθές ήταν ΚΑΙ ο Τρύφων Σαμαράς!

Πέραν του χιουμοριστικού μου ύφους και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, δεν είμαι φανατική των λαικών - ακούω βέβαια ανάλογα την περίσταση- αλλά όντως ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με την Άντζελα γιατί κακά τα ψέματα η γυναίκα είναι φωνάρα από τις καλύτερες στο είδος της και δεν έχει αλλοιωθεί από τότε που ήταν πιο νεαρή. Και τη σέβομαι πολύ φωνητικά.

Πάντως το κέφι χτύπησε κόκκινο, χάρηκα πάρα πολύ που ήμουν με τόσο καλή, κεφάτη (και για να το τονίσω ακόμη μια φορά) ΓΑΜΑΤΗ παρέα, περάσαμε απίστευτα ωραία κι ελπίζω στο μέλλον σε παρόμοια κεφάτες ( ή και περισσότερο) βραδιές.

Υ.Γ.: Θέλω να ποστάρω μια φωτογραφία με το μακιγιάζ μου, γιατί ήταν πολύ πετυχημένο αλλά δε βρίσκω το καλώδιο σύνδεσης της φωτογραφικής. :P

Edit: Τη βρήκα! Ιδού ...
Δε μπορώ να τη βάλω μεγαλύτερη γιατί χαλάει η ανάλυση :S

3 σχόλια:

MaHaHoU είπε...

Και θελω να εθω να σ'αρπαξω αποτην αλλη... αχ...
Καλημερα :)

Ανώνυμος είπε...

mhn janaplyneis pote to xeri souuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Loud Melody είπε...

@ MaHaHou: Να τη ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα....

@marb: προς στιγμήν σκέφτηκα να το κόψω και να το βαλσαμώσω.

Καλά για το μακιγιάζ δεν λέει κανείς τπτ? :P