Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

A woman's right in shoes... (Ακατάλληλο για άντρακλες και κακόγουστους)


Ως γνήσια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της, δε θα μπορούσα να μην βλέπω Sex and the City τόσο φανατικά ώστε να ξέρω σχεδόν όλα τα επεισόδια κι όλα τα συνολάκια που έχει φορέσει η Carrie Bradshaw στις 6 περιόδους του σήριαλ ΚΑΙ στην ταινία. I blame her! Με έκανε να θέλω όμορφα πράγματα, παπούτσια, ρούχα, το διαμέρισμά της, τις φίλες της, ένα πράγμα που δε ζήλεψα ποτέ ήταν ο ατίθασος χαρακτήρα της, μπουκλοειδής, σαν τα μαλλιά της, σαν τα μαλλιά μου.



Είμαι μια Carrie Bradshaw χωρίς τα ρούχα και τα παπούτσια της. Κι επειδή σα γνήσια γυναίκα που - και πάλι- σέβεται τον εαυτό της δε θα μπορούσα να είμαι φαν του Sex and the City και να μην έχω κάτι που να το δηλώνει. Έτσι, έχω βρει το αποκούμπι μου στα παπούτσια. Πλεόν το δωμάτιό μου έχει γεμίσει ασφυκτικά με παπούτσια (και τσάντες) και δεν ξέρω τι στον δαίμονα της υπερκατανάλωσης να κάνω.



Και τώρα θα σας πω για τον κρυφό μου πόθο. Καταρχήν να διευκρινήσουμε ότι μια πραγματική γυναίκα ΟΣΑ ζευγάρια παπούτσια και να έχει, δεν είναι ΠΟΤΕ αρκετά. Λοιπόν, το όνειρό μου είναι μια μέρα να αποκτήσω μια ντουλάπα σαν της Carrie με μια τεράστια συλλογή από σχέδια Manolo Blahnik. Ξέρω ότι όσες γυναίκες με διαβάζουν με καταλαβαίνουν απόλυτα και τους ζητάω να γεμίσουν κι αυτές ασφυκτικά το δωμάτιό τους με παπούτσια για να δείξουμε ότι έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε πολλά κι ακριβά παπούτσια κι όχι φτηνιάρικα να μας χτυπάνε τα πόδια μας και να βγάζουμε κάλους και αγκούτσακες...



Φίλες μου, αναγνώστριές μου, γυναίκες όλου του κόσμου και άντρες με γούστο.....ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ MANOLO BLAHNIK!!!

(Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, Manolo Blahnik Bless Our Feet)

Επιτρέψτε μου για το τέλος να σας δώσω μια συμβουλή, όταν πάτε για ψώνια, στην αναζήτηση του τέλειου παπουτσιού, αγοράστε αυτό που θέλει η καρδιά σας, if the shoe fits, it's meant to be for YOUR feet! :)

5 σχόλια:

Chris είπε...

Ένα έχω να πω:

<3 Π Α Π Ο Υ Τ Σ Ι Α <3


>> http://stulf.blogspot.com/2008/08/blog-post_18.html

εγώ πάντως είμαι το κορίτσι του χοντρού τακουνιού και της πλατφόρμας.

Loud Melody είπε...

Ναι, έχουν καλύτερη ισορροπία!

Ανώνυμος είπε...

exw na pw to ejhs
to oktwmbrh sta h&m 8a broume papoutsakia jimmy chooooooo

Loud Melody είπε...

Έχω να πω το εξής: Δε σε ξέρω αλλά σε αγαπώ κι είσαι από τις καλύτερές μου φίλες!!! :)

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa!
thnx love
na eisai se anamonh...8a ginei panikos pantzourlismos ktl
molis ma8w akribh hmeromhnia 8a sou pw!!