Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Κρα, κρα and the City.


Σήμερα θα κράξω! Είναι υπέροχο να κράζεις!

Περπατούσα που λέτε χτες στο δρόμο κι έρχεται μια ζητιάνα να μου πουλήσει χαρτομάντηλα κωλοπιάνοντας το χέρι μου. Όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ μου είμαι μικροβιοφοβική με τους αγνώστους. Δε μου αρέσει να με αγγίζουν άτομα που δε γνωρίζω. Ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, ράτσας, κοινωνικής τάξης κτλ. Σιχαίνομαι να με αγγίζουν. Τι με κωλοπιάνεις λοιπόν μωρή ηλίθια άγνωστη? Ρίξε την κατάρα σου επειδή δεν αγόρασα χαρτομάντηλα (και καλά έκανα) αλλά μην με κωλοπιάνεις!

Γενικότερα τώρα, πέρα από το να με πιάνουν άγνωστοι, μου τη σπάνε οι πιεστικοί επαίτες. Άμα γουστάρω θα σου δώσω. Άσε με να συνεχίσω το δρόμο μου που βιάζομαι και μη με κωλοπιάνεις. Άφησέ με να ζω στην αρρωστημένη μου μικροβιοφοβία ήσυχη.

Κι εσύ στο λεωφορείο να κρατιέσαι καλά από τις χειρολαβές και να μην πέφτεις πάνω μου. ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΦΟΒΙΚΗ!!!! Κι εσύ στην Ερμού, μην έχεις τα μάτια σου στο πισωκάφκι και πέφτεις πάνω μου. Κι εσύ στο μετρό όταν φτερνίζεσαι να βάζεις το χέρι σου μπροστά από το στόμα σου.

Μιας κι άρχισα το κράξιμο περί μικροβίων θα συνεχίσω λίγο ακόμα. Τι σκαλίζεις ρε τη μύτη σου, ηλίθιε? Πάρε ένα χαρτομάντηλο να τη φυσήξεις να ξεβουλώσει! Τους σιχαίνομαι πάρα πολύ αυτούς που σκαλίζουν τη μύτη τους.
Επίσης, μωρή, πλύνε τα δόντια σου το πρωί μόνο όταν μου μιλάς μου έρχεται να ξεράσω!
Και επιτέλους χαλάστε 3 ευρώ να αγοράζετε αποσμητικό μασχάλης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σας το εγγυόμαι.

Αυτά για τώρα.

Σας αφήνω.

Ενημερώνω τις fashionistas που με διαβάζουν ότι κάποια στιγμή θα ποστάρω φωτογραφίες με τα αγαπημένα μου παπούτσια και ρούχα :)

2 σχόλια:

Chris είπε...

Το πρωινό βρωμερό στόμα είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους.

Ασχέτως αν πλένεις τα δόντια σου, πάλι βρωμάει η μαλακία, γιατί οφείλεται στο ότι είναι άδειο το στομάχι.

Και ιδού το θεϊκό κόλπο: Τρώμε νηστικοί μια κουταλιά μέλι. Πέρα από το ότι στρώνει λαιμό και στομάχι, σε ξεμποχιάζει κιόλας.

:D

Ζήτω η μικροβιοφοβία.

Loud Melody είπε...

Wow! Συνήθως πίνω καφέ οπότε το δικό μου στόμα βρωμάει καφεδίλα :P. But I'll try that!
ΝΑΙ! ΖΗΤΩ!