Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο Βόας.......

Αυτή η ιστορία δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινή, αλλά μου την είπαν, με εξέπληξε και σας τη λέω κι εσάς....

Ένας φίλος φίλου, αποφάσισε να πάρει για κατοικίδιο ένα μικρό βόα... κάθε βράδυ κοιμόταν ο φίλος στο κρεβάτι του με το βόα κουλουριασμένα στα πόδια του...
Καθώς ο βόας μεγάλωσε λίγο με τον καιρό, σταμάτησε να κοιμάται πλέον κουλουριασμένος στα πόδια του αφεντικού του, μόνο κοιμόταν κάτω τεντωμένος παράλληλα στο κρεβάτι ....
Απορημένος ο φίλος, πάει στο pet shop να πει τα καθέκαστα. Του λέει λοιπόν ο υπάλληλος αγχωμένος, "φέρτο από το κατάστημα για να του κάνουμε ευθανασία"... "Γιατί καλέ να του κάνουμε ευθανασία του φιδιού, επειδή διάλεξε να κοιμάται αλλιώς?" απόρησε out loud ο φίλος μας. "Βρε κάνε αυτό που σου λέω και φέρτο από εδώ να του κάνουμε την ευθανασία". "Εντάξει, αφού πιστεύεις ότι πρέπει, αλλά πες μου γιατί, ή έστω γιατί κοιμάται κατά αυτόν τον τρόπο" συμφώνησε ο φίλος μας. "Στην πραγματικότητα, δεν κοιμάται κατα μήκος του κρεβατιού, αλλά κατά μήκος του σώματός σου. Σου παίρνει τα μέτρα για να δει αν σε χωράει!!!!"

Οπότε, όποιος από εσάς έχει για κατοικίδιο βόα να προσέχει ιδιαίτερα. ένα φίδι τελικά όσο και να το φροντίσεις, δεν ξεχνάει ποτέ τις ερπετικές του συνήθειες...γι αυτό όλοι πρέπει να προσέχουμε τα κατοικίδια που διαλέγουμε (καθώς και λοιπά ζώα που συναναστρεφόμαστε).... :)

4 σχόλια:

Chris είπε...

ΟΜΙΤΖΙ! :S

Loud Melody είπε...

Άι νόου!

Chris είπε...

Καλά το χειρότερο είναι πως δεν του το είπαν από το petshop από την αρχή να προσέχει. Φαντάσου ας πούμε να μην είχε πάει να ρωτήσει!!

Loud Melody είπε...

!!!!
Εντάξει ξέρω γω.... ο βόας είναι βόας ρε γαμώτο.... πώς στο καλό μπορεί να γίνει κατοικίδιο? Να πεις πήρε ένα μικρό φιδάκι χωρίς δηλητήριο και το είχε σε γυάλα οκ. Αλλά το βόα ελεύθερο στο σπίτι???