Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Σαββατοκύριακο and the City...


Πέρασα πραγματικά ένα τέλειο Σαββατόβραδο γελώντας και διασκεδάζοντας με φίλους και γνωστούς.

Ακολούθησε ένα όχι και τόσο τέλειο Κυριακάτικο πρωινό καθώς το κλασσικό μηνιαίο γυναικολογικό ζήτημα με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη κάθε γυναίκα, μου στέρησε την ευκαιρία να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου, όμως διορθώθηκε η κατάσταση το απόγευμα με καφεδάκι οπότε και πάλι πέρασα υπέροχα.

Τελικά, δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να περάσεις ωραία. Δε χρειάζεται να πας σε κάποιο πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης, σε ένα υπερπολιτελές εστιατόριο ή κάτι άλλο extravagant, αλλά μια καλή παρέα! Βέβαια αυτό το ξέραμε ανέκαθεν αλλά πού και πού το ξεχνάμε κι αφήνουμε τη βαρεμάρα μας να μας παρασύρει κι ενώ αποφεύγουμε να κάνουμε κάτι πολύ απλό όπως το να πάμε για καφέ, ξεχνάμε ότι εφ'όσον θα βγούμε με αγαπητά μας άτομα, θα περάσουμε πάρα πολύ καλά!

Σας συμβουλεύω, την επόμενη φορά που θα σας πουν φίλοι σας να βγείτε για ένα καφέ και βαριέστε ή έχετε αμφιβολίες, σηκωθείτε αμέσως να ετοιμαστείτε

4 σχόλια:

Chris είπε...

Ρε θα κάνω άσχετο κόμεντ, αλλά ήμουν τόσο σίγουρη πως θα διαλέξεις το χαμστεράκι. :D

Loud Melody είπε...

Γιατί έτσι; :P

Chris είπε...

Τι να σου πω! Μάλλον επειδή είναι από τα πιο χαριτωμένα gadgetάκια στο abowman και ταιριάζει και με τα χρώματα του blog.

Loud Melody είπε...

Το έθεσες πολύ ευγενικά... θα το πω αλλιώς....

Επειδή είμαι χαζοχαρούμενο, επέλεξα το πιο χαζοχαρούμενο... :P