Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Πρέπει να είσαι κωλόφαρδος ή ηλίθιος σε αυτή τη ζωή...

Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαία η φράση "Οι πουτάνες κι οι λολές έχουν τις τύχες τις καλές" που είναι παραλλαγή του τίτλου του σημερινού μου ποστ.
Σήμερα κυρίες και κύριοι θα θίξω θέματα που αφορούν το εργασιακό μας περιβάλλον.

Όσοι από εμάς έχουν την τύχη (ή ατυχία) να εργάζονται ως υπάλληλοι, θα έχουν φυσικά γευτεί την απόλυτη έλλειψη σεβασμού για τις προσωπικές μας ανάγκες από το αφεντικό τους.
Συγκεκριμένα, όπως έχω αναφέρει παλαιότερα δουλεύω σε video club κι εργάζομαι μια πρωί μια απόγευμα (μέχρι τις 11μιση) και όταν είναι απογευματινή έχω και την τεράστια τιμή να δουλεύω ούτε λίγο, ούτε πολύ 13 ολόκληρες ώρες την Κυριακή. Στα μέσα του Δεκέμβρη, όπως όλοι ξέρουμε, τα καταστήματα λειτουργούν υπό συνεχές ωράριο ΚΑΙ τις Κυριακές... Το αφεντικό μου, λοιπόν, είχε τη λαμπρή ιδέα να μοιραστεί η Κυριακή που δουλεύω με την πρωινή συνάδελφο και φυσικά την ερχόμενη Κυριακή που δε θα δούλευα υπό κανονικές συνθήκες, να μοιραστώ την Κυριακή με την τότε απογευματινή. Ιδού μία ανθρώπινη απορία που δημιουργήθηκε στο φτωχό μυαλό μου. "Κύριε μου, αν θέλεις να ακολουθείς το γιορτινό ωράριο δεν πρέπει τις υπόλοιπες μέρες να ακολουθείς το κανονικό ωράριο; Πόσο αίμα θες ακόμα να πιεις αχόρταγε βρυκολακα με μορφή 62άχρονου ξεμώρα...; Δε σου φτάνει που λιώνουμε μία Κυριακή, θες να λιώνουμε κάθε μέρα στις γιορτές; Επίσης άκουσα τη φήμη, ότι έχεις σκοπό να με βάλεις να δουλεύω 13 ώρες την Πρωτοχρονιά. Σε πληροφορώ πως με την όρεξη θα μείνεις, γιατί εάν την Πρωτοχρονιά θα είναι μονοβάρδια να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα την κάνω εγώ, ακόμα κι αν με απολύσεις. Δε θα κάτσω εγώ να με πηδήξεις στην κούραση μαζί με τις άλλες κοπέλες μόνο και μόνο επειδή είσαι ένας άπλυστος φιλάργυρος γέροντας!!!!"
Βάζω άνω τελεία σε αυτό το θέμα, ίσως το αναπτύξω περαιτέρω σε άλλο ποστ μου.

Τώρα έχω να πω για τις κατινιές των εργαζομένων. Θα πρέπει να μην έχουν τίποτα άλλο στη ζωή τους οι περισσότεροι για να κάθονται να κουτσομπολεύουν τι είπε αυτός, τι είπε αυτή, γιατί το είπαν, ποιος τσακώθηκε, ας θάψω αυτόν και πάει λέγοντας. Mind your fucking business, get a life along with your job and kiss my ass!!!! Παλιοσκρόφες κατίνες!!!!!

Αααααχ! Ξαλάφρωσα!!!!! (Είχα να ξαλαφρώσω έτσι από τότε που είχα πάθει δυσκοίλια) :PPPPPPPPPPPPPPP Lolllll Just being ....ewy)

Anw... αυτά....

Και για να ολοκληρώσω με το νόημα του τίτλου, για να μη σου βγαίνει ο κώλος στη δουλειά σε αυτή τη ζωή θα πρέπει ή να είσαι τυχερός και να είναι η οικογένειά σου πλούσια ή να σου τύχει το τζόκερ, ή να παντρευτείς πλούσιο/α ή να είσαι (παύλα κάνεις συνέχεια μέχρις ότου σου γίνει τρόπος ζωής) μαλάκας.

(Το ποστ αυτό ήταν μια προσφορά του videi club "Τάδε" (Σιγά μην κάνω και διαφήμιση!!!!))

4 σχόλια:

Rania είπε...

Μήπως το αφεντικό σου το λένε Επίσκοπο?

Loud Melody είπε...

:Ppppp Όχι αλλά ώρες ώρες είναι και πολύ αρχι....επίσκοπος....!

Unknown είπε...

διακρινω μια εμμονη με τις Κυριακες;

Loud Melody είπε...

Χεχεχε το παρατήρησα κι εγώ. 4-5 φορές η λέξη Κυριακή σε στήλη!!! Ούτε σχεδιασμένο να το 'χα!