Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Πάλι καλά που (δεν) είμαι δεισιδαίμων;

Έπεσε προχτές για ύπνο και είδα το χειρότερό μου εφιάλτη!!! Ήμουνα λέει έγκυος με μια κοιλιά από εδώ μέχρι το Μπαγκλαντές! Ξύπνησα λουσμένη με κρύο ιδρώτα... (Μα τι ακούω στο ράδιο Παναγία μου; ότι ο Αιστάιν έχει δικαιώματα ακόμα και νεκρός και κάνει δήλωση στην εφορία! Τελικά αυτοί οι πούστηδες ούτε τους νεκρούς δεν αφήνουν σε ησυχία!)

Παραλλήρημα τέλος.

Και πήγαμε που λέτε με μια συνάδελφο και το αφεντικό στο μάκρο να πάρουμε κανένα χριστουγεννιάτικο για το μαγαζί και καταλήξαμε να φοράμε με τη συνάδελφο κερατάκια ταράνδου και να βγάζουμε φωτογραφίες δίπλα από ένα χάρτινο Άη Βασίλη (όχι δεν ήμασταν πιωμένες!) Ήταν απλώς μια ανάγκη να γελοιοποιήσουμε για ακόμα μια φορά τον εαυτό μας σε δημόσιο μέρος εκούσια για να μη μπορούν να το κάνουν οι άλλοι.

Και καθώς παίρναμε σβάρνα έναν προς έναν τους διαδρόμους του μάκρο άρχισα να νιώθω μια μικρή ενόχληση μέσα μου. Ήταν η καταναλωτική μανία που είχε αρχίσει να ζυγώνει ολοένα και πιο κοντά και ύπουλα! Και φυσικά έπρεπε να θεραπευτώ!!! Και πήγαμε και πήραμε πακέτα ολόκληρα από 10 είδη διαφορετικής σοκολάτας. Bounty, toblerone, kinder ...ούτε και θυμάμαι. Όλα στο ψυγείο του μαγαζιού είναι που η μαλάκω που είναι στο ίδιο μαγαζι (όχι η συνάδελφος που πήγαμε μάκρο, μια μαλάκω που θα αναφέρεται απλά ως μαλάκω) θεώρησε πως για να είναι τακτοποιημένο το ψυγείο άνοιξε όλα τα σακουλάκια κι έβαλε τις σοκολάτες σε μπολάκια. Τη σακούλα των σκουπιδιών που είναι φίσκα μωρή μαλάκω δε την άδειασες, τις σοκολάτες τακτοποίησες γαμώ τη μαλακία που σε δέρνει!

Ξέρετε τις προάλλες που είπε μέσα στις άκρες το αφεντικό ότι μάλλον θα την κόψει και κάνω υπομονή...

Χμ....τσαντίστηκα και μου έφυγε η έμπνευση....γαμώτο....θα ακούσω λίγη μουσική και ίσως επανέλθω...

6 σχόλια:

Unknown είπε...

"Τη σακούλα των σκουπιδιών που είναι φίσκα μωρή μαλάκω δε την άδειασες, τις σοκολάτες τακτοποίησες γαμώ τη μαλακία που σε δέρνει!"

Meta apo ayto den borw na pw tpt allo. :P

Loud Melody είπε...

Ε μα συγγνώμη!!! Αντί να καθαρίσει πάει και τακτοποιεί τις σοκολάτες!!!!
Άσε που σήμερα είδα ότι έχει φάει και τις μισές! Χωρίς πλάκα!!! Κι ύστερα παραπονιέται ότι χοντραίνει ο κώλος της!!!!
Μου έδωσες λαβές να βγάλω κακίες, σε ευχαριστώ!!! :P

Unknown είπε...

Mmm na sai kala kalo m.Me thn kakia exoume mia idiaiterh sxesh. :P

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι! Δεν το πιστεύω! Οι σοκολάτες είναι πράματα ιερά!!!! Άμα μου τις έβαζαν σε σακουλάκια πραγματικά δεν ξέρω τι θά'κανα!!!
Γκρρρρρρρρ!

Chris είπε...

Πωπω τι είπες για τις σοκολάτες τώρα και λίγωσα. Θάνατος στην ιερόσυλη που τις πείραξε.

Loud Melody είπε...

Αδέρφια μου αλήτες πουλιά!!! Ελάτε να την ξεμαλλιάσουμε την άθλια που έβγαλε τις σοκολάτες από τα σακουλάκια και να τη ρίξουμε στην πυρά!!!
Τριχόπτωση και κυτταρίτιδα να πάθει η ανεγκέφαλη!
Χααχαχαχαχα