Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Wise words from Nick the Greek...

This is gonna be a short post.

Πριν λίγο καιρό είχα δει μια συνέντευξη του Νίκου Μαστοράκη. Μέσα σε διάφορα πράγματα που είπε σχετικά με την καριέρα του και τη ζωή του, τον ρώτησαν τι έχει να πει για αυτούς που τον κατακρίνουν και τον βρίζουν. Είπε κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και το πιστεύω κιόλας γενικά. Δεν ήταν κάποια τεράστια σοφία, ήταν μια ωραία ψωνίστικη ατάκα που εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω αν την άκουσε από κάπου και απλά την επανέλαβε.

"Αυτοί που με αντιπαθούν είναι οι πιο φανατικοί μου θαυμαστές, απλώς δεν το παραδέχονται".

Well said! :P

Υ.Γ. Νταμν! Με λυπεί που δε μπορώ να το παίζω έξυπνη πλέον με σχολιάκια μου στο B(l)og Stulf :(((( :P

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Dont Worry. Its for the best. :P

τόσο δα σε λέω είπε...

βασικά
είναι αυτό που λατρεύουν να μισούν
που ίσως ζηλεύουν
αλλά δεν νομίζω να είναι φαν
αν και ίσως να τους αρέσει λίγο κρυφά

Loud Melody είπε...

@ Dm δε μπορώ να το παίξε έξυπνη στο δικό σου blog γιατί δεν ξέρω και πολλά από γιαπωνέζικη κουλτούρα :P

@Τόσο δα: "Αυτό που λατρεύουν να μισούν" πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά τι γίνεται όταν κάποιος σε αντιπαθεί σε βαθμό εμμονής; Γι αυτό συμφωνώ με την έκφραση, ακολουθούν κάποιον φανατικά.

Flonsavardu είπε...

δεν ξέρω αν ισχύει. συνήθως εγώ όσους αντιπαθώ, τους αντιπαθώ, εκτός από μία μοναδική εξαίρεση...

Chris είπε...

Είσαι θεά. Αλήθεια.

Και, επίσης, αυτό που είπε είναι τεράστια αλήθεια. Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτούς που σε μισούν, είναι να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που γουστάρεις και να τους έχεις στο κλάσιμο. Τρώνε τα λύσσακά τους :Ρ

Loud Melody είπε...

@flonsita μου, δεν μιλάμε για τις απλές αντιπάθειες, μιλάμε για τα άτομα που έχουν πορωθεί με σένα και παλεύουν με νύχια και με δόντια να χωθούν στο δικό σου σύστημα αναφοράς κι επειδή δεν τους το επιτρέπεις ακριβώς όπως είπε η Stulf τρώνε τα λυσσακά τους. Σε ακολουθούν, σε παρακολουθούν, βάζουν άλλους να σε παρακολουθούν και διάφορα τέτοια κουλά κι απελπισμένα.

@Stulf τα παραλές, είμαι απλά γαμάτη (αλλά για να μη σου χαλάσω το χατήρι, είμαι Θεά :P). Κι εσύ όμως δεν πας πίσω... Η αλήθεια είναι ότι κάποιος που με πρωτογνωρίζει είναι ψιλοεύκολο να με αντιπαθήσει γιατί καταλαβαίνει ότι είμαι ψώνιο, μετά που θα με γνωρίσει θα συνειδητοποιήσει ότι όντως είμαι but I'm a hell of an entertainer :P

Flonsavardu είπε...

αααα, τέτοια. ναι, οκ. έτσι ισχύει!

p.(m.)s. μου αρέσει το φλονσίτα!

Loud Melody είπε...

Ε τότε θα συνεχίσω να το λέω! :)