Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Cartoons που αγαπήσαμε όταν ήμασταν παιδιά...Vol.2

Έχει περάσει καιρός από τότε που είπα ότι θα το έγραφα αλλά συγχωρέστε με δεν προλάβαινα. Μετά το Volume 1 που είδα ότι σας άρεσε τόσο, σας παρουσιάζω το
Volume 2....

6) DragonBall
Δημοφιλέστατο manga με πρωταγωνιστή το μικρό Son Goku, ένα μικρό παιδί που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να μαζέψει τις Dragonball (όποιος καταφέρει να μαζέψει όλες τις Dragonball έχει τη δυνατότητα να καλέσει ένα Δράκο όπου θα του εκπληρώσει μια ευχή και στη συνέχεια οι σφαίρες θα ξανασκορπίσουν στη γη)




7) He Man
Ήταν του στυλ Κόναν ο βάρβαρος (αυτό μου έδωσε ιδέα για σειρές που αγαπήσαμε, κόναν ο Βάρβαρος, Ηρακλής, Ζήνα θα κάνω και τέτοιο)... Άλλοι τον λένε gay λόγω της ξανθής καρέ χαίτης του. Ορκισμένος να προστατεύει τα μυστικά του κάστρου της Γκρέισκαλ από τον κακό, τρισάθλιο και σάποιο Σκέλετορ. Με όπλο το Υπερ-Σπαθί του, που τον μεταμόρφωνε σε ατρόμητο ουγκ (και του μαύριζε ΚΑΙ το δέρμα παράλληλα) "I HAVE THE POWER!"



8) She Ra
Μα φυσικά δε θα την άφηνα ξέμπαρκη τη δίδυμη αδερφή του He Man και πριγκήπισσα της δύναμης με το σπαθί να τη μεταμορφώνει σε πολεμίστρια, μακραίνοντας τα μαλλιά και μεγαλώνοντας τα βυζιά της.



9) Inspector Gadget (ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ)
Εεεεεεεε μην τρελαθούμε τώρα που θέλετε και περιγραφή για τον ένα και μοναδικό Αστυνόμο Σαΐνη, γιατί θα χάσω πάσα ιδέα!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!



10) The Real Ghostbusters!!!!!
Η απίθανη παρέα τεσσάρων φαντασματοκυνηγών να μπλέκουν σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις κυνηγώντας διάφορα πλάσματα. Κι εδώ θέλω να πιστέψω ότι δε χρειάζονται πολλά λόγια, μονάχα να αναφέρω ότι η σειρά των κινουμένων σχεδίων ήταν παραγωγή των: Columbia Pictures Television, DiC Entertainment και της Coca-Cola!!!



I shall continue in another post....

2 σχόλια:

Parakmiako Ergaleio είπε...

Αχ Ghostbusters. Πολύ γέλιο αυτή η σειρά. Σιγοτραγουδώ το opening theme τώρα X-)

Estella είπε...

O Σαίνης και οι Ghostbusters ήταν απο τ αγαπημένα μου! Όμορφη ανάρτηση γλυκιά μου. Καλά Χριστούγεννα.