Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μα γιατί με πονάει το κεφάλι μου;; :P




Για να πω την αλήθεια είναι πολύ εκκεντρικό και υπέροχο!!! Σαν να φοράει το χωριό της Τινκερμπελ στο κεφάλι!!! LOVE IT!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΦΟΡΕΣΕ Η ΣΤΠ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ SEX AND THE CITY ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Carrie was superb, she wore a green dress by Alexander McQueen and a hat by Philip Treacy. Oh, I have never seen a headpiece that nice!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

egw fobamai mhn einai apo ta kerata o ponokefalos
:P

Loud Melody είπε...

Σιγά τον άντρα τη μισοριξιά που τρέχουν οι γκόμενες από πίσω του!!! Είναι ένα αίσχος ο Μάθιου. Πάντως το πεπέλο είναι εκπληκτικό!

Chris είπε...

Καλέ νομίζω πως είναι φότοσοπ!

Loud Melody είπε...

are u sure?

Elementstv είπε...

Φυσικα και ειναι photoshop.Αν παντως αποφασισεις και το αγορασεις τραβα μια φωτο οπως περπατας στο δρομο ,να εχω να γελαω!!

Ελεος ομως!

Loud Melody είπε...

Δεν εξηγήσατε γιατί είναι φώτοσοπ, επειδή είναι εκκεντρικό το καπέλο;

Και Emelentstv δεν είναι γελοίο, είναι μόδα

Loud Melody είπε...

Επίσης είμαι αρκετά σίγουρη ότι ΔΕΝ είναι φώτοσοπ

Elementstv είπε...

Eχεις απολυτο δικιο δεν ειναι photoshop ,δικο μου λαθος απλα ετσι μου φανηκε.

Οσο για το οτι ειναι μοδα δεν διαφωνω αλλα 3 αντιρρησεις

1.Οτι ειναι μοδα δεν σημαινει οτι ειναι και καλο.Και κατ'επεκτασιν οτι φορα η Sarah Jessica Parker δεν σημαινει οτι ειναι μοδα.
2.Η μοδα πρεπει να συνυπαρχει σε καποια πλαισια στα οποια να μπορει να περασει το μνμ .Πχ μια ηθοποιος σε μια πρεμιερα μπορει να βαλει κατι τετοιο.Μια απλη γυναικα να κυκλοφορει με ενα τετοιο καπελο στην Αθηνα ειναι τουλαχιστον αστειο.Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανει αν της αρεσει ,απλα ειναι η γνωμη μου.
3.Επειδη διαβασα ολο το μπλογκ σου,φαινεσαι ατομο ανεξαρτητο(νομιζω το λες και μονη σου σε καποια απο τα ποστ σου).Θα ξερεις τοτε καλυτερα απο μενα οτι μοδα ειναι καλυτερο να την φτιαχνουμε εμεις για μας και οχι οι αλλοι.Η εναντιωση μου ειναι στην ταση των Ελληνων(κ γενικα των μικροτερων κρατων)να αντιγραφουν ο,τι δουν στην τηλεοραση.

Γουστα βεβαια ειναι αυτα.Εγω προτιμω να οριζω το δικο μου στυλ.Αλλοι ειναι ικανοποιημενοι να αντιγραφουν.

Τεσπα πλατιασα λιγο και δεν αναφερομαι σε σενα απαραιτητα γιατι δεν σε ξερω,απλα με αφορμη το ποστ σου προβληματιστικα για το θεμα μοδας.Οποιαδηποτε απαντηση δεκτη!!

Loud Melody είπε...

Μα εννοείται αγαπητέ/ή ότι αν θα ήθελα κάτι τέτοιο μόνο αν ήμουν σταρ του σινεμά! Νομίζω είναι λογικό. Με φαντάζεσαι με το συγκεκριμένο καπέλο να πάω για καφέ στα Εξάρχεια ας πούμε; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και όχι, δεν ακολουθώ ούτε τη ΣΤΠ ούτε όλες τις τάσεις της μόδας αλλά μου αρέσει να αναφέρω κάποια πράγματα που μου αρέσουν κι ομολογώ ότι το καπέλου μου άρεσε. ;)
Read me some more, you'll know me better! ;)