Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Α, πάγαινε ρε Brad!


Δε βρίσκετε τους ηθοποιούς που βασίστηκαν στην εμφάνισή τους χαζούς που προσπαθούν όταν περάσουν μια ηλικία προσπαθούν να κάνουν "στροφή στην ποιότητα";
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Brad Pitt. Εντάξει δε λέω...έπαιξε στο "Θέλμα και Λουίζ" αλλά έπαιξε και στη Συμμορία των 11, 12, 13 και την Τροία. Τώρα στα γεράματα θέλει να μας πείσει για το ταλέντο του και γυρίζει δυσχώνευτες ταινίες όπως τη Βαβέλ και την "Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φορντ" (φτου σκουληκομυρμηγκότρυπα) και τη ΜΕΓΙΣΤΗ "απίστευτη ιστορία του Μπέντζιαμιν Μπάτον". Come on Brad give us a brake. Κι ο Johnny Depp είναι ωραίος, αλλά έπαιξε κι έναν "Ψαλιδοχέρι", ένα τρελό κουρέα στη οδό Φλιτ, ένα μεθύστακα πειρατή.
Ντάξει γύρισες και τα 7 χρόνια στο Θιβετ αλλά δε ξέρω. Ήσουν καλύτερος ως guest στα φιλαράκια, no offence, you were hilarious!
Αμάν πια αυτός ο βωμός της εμπορικότητας με τις ψευτοκουλτουριάρικες, σοβαροφανείς ταινίες

5 σχόλια:

Chris είπε...

*αμερικάνικες ψευτοκουλτουριάρικες σοβαροφανείς ταινίες. Πού να δεις αυτή που θα βγάλει τώρα και θα παίζει τον στρατιώτη-κατάσκοπο στην κατεχόμενη από Ναζί Γαλλία. Πολύ γέλιο.

Προσωπικά πιστεύω πως ο καλύτερος ρόλος του ήταν εδώ, είχα κλάψει από το γέλιο.

http://www.youtube.com/watch?v=EWrJqUtYW7Y

nαshιrα είπε...

τον Benjamin Button δεν τον εχω δει, τ αλλα 2 ομως δεν ηταν μουφες.

ειδικα στην σκουληκομυρμηγκοτρυπα που λες ηταν απροσδοκητα καλος..

προτεινω να πηγαινουμε μαζι σινεμα..ταιριαζουμε. :p

Loud Melody είπε...

Χαχαχαχαχα! Θες να γίνουμε Cinema Buddies? :P Όχι τίποτα άλλο αλλά η παρέα μου είναι ρομποκαμμένη και με σέρνουν σε Terminator, Transformers κι ό,τι τεχνολογικό υπάρχει!

Stulf αλήθεια? Ανυπομονώ για την νέα ταινία, να την κράξω :P Εγώ το έχω αποδεχτεί ότι ο Brad είναι για κωμωδίες πάει και τελείωσε, ας το αποδεχτεί κι ο ίδιος.

Unknown είπε...

overrated? σιγουρα

αταλαντος? μπα

Loud Melody είπε...

Οκ, έχει ένα υποτυπώδες ταλέντο αλλά μιας και ανέφερα τον Ντεπ, θα μπορούσε ο Μπραντ να κάνει το Έντ Γουντ? Η τον Ψαλιδοχέρη?