Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Στο Γιώργο....

Θα αφιερώσω αυτό εδώ το ποστ στα αγαπημένα μου πρόσωπα που ακούν στο ίδιο όνομα...
Να ευχηθώ σε όλους τους Χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου και να τους πω ότι αγαπώ τον καθένα με ένα μοναδικό τρόπο....

Στο Γιώργο, που είμαστε σχεδόν συνέχεια μαζί και τη μια χαζογελάμε, την άλλη νευριάζουμε, τη μια τραγουδάμε, την άλλη παίζουμε ξύλο. Μαθαίνεις πολλά από εμένα αλλά κι εγώ από εσένα...
Χρόνια σου πολλά, σε αγαπώ, είσαι το αίμα μου.

Στο Γιώργο, που δεν πρόλαβα να γνωρίσω γιατί τον έχασα και που σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή, όχι μόνο τη δική μου αλλά και άλλων αγαπημένων μου ανθρώπων.
Ας αναπαύεται η ψυχή σου, σε πεθυμώ, είσαι ένας φύλακας άγγελος που με προσέχει.

Στο Γιώργο, που ζούμε λίγες στιγμές μαζί αλλά όποτε συναντιώμαστε είναι σαν να τα έχουμε πει πριν από μια ώρα και είμαστε σαν αδέρφια.
Χρόνια σου πολλά, σε εμπιστεύομαι, είσαι η χρόνια φιλία μου.

Στο Γιώργο, που είχαμε συναντηθεί ελάχιστες φορές αλλά τώρα πια τα λέμε συχνότερα και μου αλλάζεις το περιβάλλον.
Χρόνια σου πολλά, σε σκέφτομαι, είσαι ο ευχάριστος επισκέπτης μου.

Στο Γιώργο, που είναι πάντα εκεί όταν τον σκεφτώ και μου φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη με την αθωότητά του, την καλοσύνη του και την καθαρή ψυχή του.
Χρόνια σου πολλά, σε σέβομαι, είσαι ήρεμη δύναμη.

Στο Γιώργο, που με πλήγωσε πάνω από μια φορά και προκάλεσε πολλές κακές αναταραχές στη ζωή μου αλλά έκανε το χαρακτήρα μου απίστευτα δυνατό, ΑΝΙΚΗΤΟ, αλύγιστο. Και που δεν είναι πια εδώ
Να είσαι καλά εκεί που είσαι, σε θυμάμαι, είσαι το φάντασμα που έχω πάντα δίπλα μου και δε με αφήνει ποτέ να απογοητεύσω τον εαυτό μου.

Στο Γιώργο, αυτόν που έψαχνα σε όλη μου τη ζωή και που ποτέ μου δεν πίστευα να βρω. Που μου άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο τη ζωή μου και μαζί του κατάφερα να δω καθαρά ποιοι με αγαπάνε πραγματικά. Που μου θύμισε ποια πραγματικά είμαι. Που με έκανε να ξαναγεννηθώ.
Χρόνια σου πολλά, σε αγαπώ, είσαι αυτό που ποθεί η καρδιά και η ψυχή μου, η καθαρή αγάπη μου.

Να είστε καλά Γιώργηδες μου....