Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Ρε τον μαλάκα!!!

Το είχα παρατηρήσει εγώ ότι οι τελευταίες 2 μέρες πήγαιναν διαολεμένα καλά κι ότι κάποια στιγμή κι εντελώς απροειδοποίητα κάτι κουφό θα μου συνέβαινε. Και όντως!!!

Αυτόν τον καιρό εργάζομαι σε ένα dvd club για να βγάλω το βρώμικο ψωμί μου μιας και είναι γνωστό: σ' αυτόν τον κόσμο όσοι αγαπάνε τρώνε βρώμικο ψωμί. Ως ένα σωστό dvd club που σέβεται τον ευατό του έχουμε και κρυφό section με ροζ ιστορίες.

Μου σκάει σήμερα μύτη ένας νεαρός. "Να σας ρωτήσω, εκεί μέσα έχετε ταινίες;" "Φυσικά", απαντώ εγώ. "Τι ταινίες;" "Ροζ" όπως λέει και η μη διακριτική ταμπελίτσα που κρύβεται όμως με περισσή χάρη και ταυτόχρονα σκεφτόμουν ότι πέσαμε σε μαλάκα, δεν ήξερα όμως ότι πέσαμε σε μαλάκα που το κάνει δημόσια!!! Ναι κυρίες και κύριοι, πήγε μέσα στο δωματιάκι με τα αισθησιακά κι άρχισε να τρίβει το παντελόνι του. Πανικοβλήθηκα γιατί ήμουν και μόνη μου στο μαγαζί, ότι είχε φύγει η συνάδελφος με την οποία τα πάμε καλύτερα (εκεί πήγαινε το διαολεμένα καλά). Παίρνω στο 2ο μαγαζί (γιατί είμαστε και αλυσίδα) κι ευτυχώς ήταν επάνω το αφεντικό. "Εεεεε, κύριε Τάδε, έχει μπει κάποιος στα ροζ και...." "Και;;" "Καιιιιι ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ"!!!! "Έρχομαι" λέει ο αφεντικός. Ξάφνου σκάει όξω από το δώμα ο μαλάκας και στάθηκε μπάστακας απέναντι κι άρχισε να με κοιτάει πολύ περίεργα. Ευτυχώς, σαν από μηχανής θεός, ήρθε να κάνει επιστροφή dvd ένας νεαρός πελάτης μας, ψιλοκατάλαβε τι έγινε και καθόταν στον πάγκο να μου κρατάει παρέα, ενώ ο μαλάκας είχε ξανατρυπώσει κι είχε αρχίσει τα ίδια. Εν τέλει ήρθε το αφεντικό (πολύ γρήγορα ομολογώ) τον έπιασε από το σβέρκο του είπε "Μην ξαναπατήσεις μαλάκα" και τον έδιωξε.

Σήμερα έχασε τον τίτλο της μαλάκως η συνάδελφος, αυτή η λέξη χαρακτηρίζει άλλα άτομα, δεν της αξίζει...για σήμερα τουλάχιστον.

Έχει περάσει κανένα μισάωρο με μία ώρα από το συμβάν και έχω ηρεμήσει αρκετά....

Υπάρχουν όμως κάτι μαλάκες τελικά!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποοοοοοο.....παλιοανωμαλάρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

Ε ρεεεεε ψαλιδι που τους χρειαζεται....

Chris είπε...

Ρε. Έχασες τέτοια ευκαιρία? Θα τον είχα βουτήξει από το μαλλί και θα τον έσερνα έξω λεγοντάς του "πάρε 5€ ν' αγοράσεις το Playboy ρε μαλακιστίρι."

Όλα αυτά βέβαια αν είχα 5 ευρώ.

Loud Melody είπε...

parakmiako ergaleio αυτό ξαναπέστο!!

ιπτάμενη μπουγάτσα δεν είχα ψαλίδι, μόνο χαρτοκόπτη και δεν ξέρω αν έκανε...

mrs. stulf και τσοντούλα θα του χάριζα να κάνει τη δουλειά του αλλά αυτός εμπνεόταν στο δωματιάκι του video club μάλλον...

Τι να πεις....