Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Πού πας καημένη;;;;

Δε θα καταλάβω ποτέ τα άτομα με ΣΟΒΑΡΑ (το τονίζω) κόμπλεξ. Άτομα που επειδή απογοητεύουν τον εαυτό τους βγάζουν μίσος για όσους ανθρώπους γύρω τους είναι ευτυχισμένοι. Άτομα που δεν έχουν ΠΟΤΕ να πουν μόνο καλά πράγματα για κάποιον, θα σου πουν "Ο Τάδε καλό παιδί" και θα προσθέσουν μεγαλόφωνα "ΑΛΛΑ πολύ βλάκας" ή ότιδηποτε θεωρούν τα ιδια αυτά άτομα μειωνέκτημα ενώ στην ουσία μπορεί και να μην αληθεύει. Άτομα τα οποία είναι αδύναμα να παραδεχτούν τα λάθη τους και κρύβονται πίσω από γκρίνιες και δάκρυα.

Είχα την τύχη και ατυχία να γνωρίσω 2 τέτοια άτομα. Η μια ήταν κάποτε φίλη μου, η άλλη είναι συνάδελφός μου. (Η συνάδελφος μου για παράδειγμα όταν θέλει να πει ότι ο τρόπος της είναι ο σωστός, επειδή δεν έχει επιχειρήματα χρησιμοποιεί πάντα τη φράση "Κάν'το έτσι αλλιώς το αφεντικό θα φωνάζει", πράγμα που δε συμβαίνει ΠΟΤΕ!

Το μόνο που έχω να πω είναι: Παιδία, κοιτάχτε να βρείτε τη δική σας ηρεμία κι ευτυχία κι άστε ήσυχη την ευτυχία των υπολοίπων!

Αααααχ! Τα είπα και ξελάφρωσα :P

Και να προσθέσω κάτι άλλο. Όταν προσπαθείς να κάνεις δυστυχισμένο έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν σου έκανε, δεν δικιολογείσαι γιατί είσαι πικραμένος, ΕΙΣΑΙ απλά ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

5 σχόλια:

Unknown είπε...

"Όταν προσπαθείς να κάνεις δυστυχισμένο έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν σου έκανε, δεν δικιολογείσαι γιατί είσαι πικραμένος, ΕΙΣΑΙ απλά ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!"

Poso ma poso symfwnw. From personal experience.

Loud Melody είπε...

Προσπάθησαν να σε κάνουν δυστυχισμένο ή είσαι απλά κακός άνθρωπος? :)

Unknown είπε...

A kati ksereis esy kai den tha ta pame kala! :P

Loud Melody είπε...

Όχι, όχι κύριε Δικαστά! Δεν ξέρω τίποτα για το έγκλημα! Περαστική ήμουν...:P (Εμφανίζεται το φωτοστέφανο)

Unknown είπε...

H apanthsh pou edwses einai.......PSEMA!!!

:p :p :p :p