Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Ο καλός μήνας από την πρώτη φαίνεται!

Εγώ το μόνο που θα σας πω είναι ότι το πρωί της πρώτης Νοεμβρίου πήγα στο μνημόσυνο για τα τρίμηνα του παππού μου! Οπότε προκαταβολικά αντιλαμβάνεστε.
Να τα απαριθμήσουμε, όσα θυμάμαι. Οπότε... Σάββατο βράδυ τσακώνομαι, Κυριακή πρωί χαλάνε τα ακουστικά του mp3 μου, Κυριακή απόγευμα χαλάνε 5-6 πλήκτρα από το laptop μου και σαν να μην έφτανε αυτό, τραβάει ζόρι και το αντιγραφικό του. Κυριακή βράδυ ξανατσακώνομαι. Δε θέλω να βιαστώ να μιλήσω αλλά σήμερα τα πράγματα είναι πιο καλά!
Και η μαλακω-συνάδελφος έκανε το κατιτις της από δουλειές στο μαγαζί και τα ξαναβρήκα με το άτομο που τσακώθηκα. Μόνο το laptop μου έχει ακόμα πρόβλημα και χρειάζομαι καινούριες ψείρες.

Και καθώς πίνω τον κρύο στιγμιαίο καφέ μου με γεύση βανίλια, χτυπημένο με νερό και γάλα, αναρωτιέμαι. Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, συνεχίζει όντως να είναι καλή για όλο το υπόλοιπο; Κι αντιστοίχως η κακή μέρα, συνεχίζει να είναι κακή;
Γενικεύοντας τώρα, και χρησιμοποιώντας αυτήν την παραβολή (αλλά και σινάμα αληθινή ιστορία) έρχομαι να σας κάνω μια ερώτηση που κρύβει μια δόση αισιοδοξίας από τη μεριά μου. Αλλά θέλω να μου πείτε και τη γνώμη σας. Αν μια κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα, τελικά γίνεται να αλλάξει; Αν μέσα στη μιζέρια που μπορεί να μας βάλει μια κατάσταση καταφέρουμε να βρούμε λίγη δύναμη, μήπως αυτή η αλλαγή στην ενέργεια μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα και η κατάσταση να βελτιωθεί έστω και ελάχιστα;

Χμμμμμμμ....Νομίζω ότι το πιστεύω, εσείς;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ta anthrwpina synaisthmata einai mia alysida. Be happy and someone will be happy because he saw you happy and then another person will be happy because he saw happy the person you made happy because you were happy...and so on and so on...Make a difference girl. You can.

Loud Melody είπε...

Πολύ χάπι είχε το σχόλιο!!! Χαπάκιας;;; :P
Γενικά προσπαθώ να έχω καλή διάθεση γιατί πιστεύω στην αλλαγή της ενέργειας γύρω μας (καθαρά με επιστημονικό τρόπο, όχι με ταρώ και τέτοια :P).